Astrid ten Dam
Praxis für Physiotherapie / Praktijk voor Fysiotherapie

ASTRID TEN DAM
Praxis für Physiotherapie / Praktijk voor Fysiotherapie

Welkom op mijn Nederlandse Versie. 

Over mij, mijn praktijk en services, evenals mijn partner, met wie ik vol vertrouwen samen werk.

Praktijk / Services

Over mij 

Partner


Een gezond, flexibel en pijnvrij lichaam is het hoogste goed van het menselijk bestaan. Echter, in de moderne, snelle maatschappij, komt beweging vaak te kort. Het is ook mogelijk dat een overbelasting wordt veroorzaakt door te veel beweging. Dergelijke aandoeningen van het bewegingsapparaat kunnen verschillende ziektebeelden veroorzaken, die alleen door doel gerechte behandelingen genesen kunnen worden.

In mijn praktijk voor fysiotherapie in Münster, Westfalen help ik mijn patiënten door het herstellen van normale bewegingspatronen en op lange zicht dit te onderhouden. Het spectrum omvat zowel pijn-behandeling, als ontspannings-therapie, als spier verstekende functies te trainen, en mobilisaties van gewrichten. Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeute kan ik een doelgerecht plan opstellen. Want: Een zorgvuldige en individuele diagnose en daaruit resulterende behandeling is essentieel voor een optimaal succes. 

Mijn doel is dat mijn patiënten zich weer kunnen bewegen en leven zonder pijn. De fysiotherapeutische behandeling is niet beperkt gedurende tijd in mijn praktijk, maar wordt ondersteund door oefeningen die thuis verricht moeten worden. Tevens verleen ik alle patiënten een goed houdings patroon en geef advies voor dagelijkse bewegingen. Neem een ​​kijkje op mijn website om u te informeren over mijn fysiotherapie diensten en bezoek mij in mijn praktijk in Münster. 

Uw Astrid ten Dam